Mityba
Grįžti į sąrašą
Vitamino E kiekiai kai kuriuose maisto produktuose

Vitamino E kiekiai kai kuriuose maisto produktuose


 

Maisto produkto pavadinimas

Vitamino B1 kiekis mg/100g

Rekomenduojamos paros normos

(RPN*) procentas

Saulėgrąžų aliejus

Saulėgrąžos

Palmių aliejus

Migdolai

Rapsų aliejus

Lazdynų riešutai

Kviečių gemalai

Alyvų aliejus

Kukurūzų aliejus

Sojos aliejus

Augalinis aliejus

Augalinis margarinas

Žemės riešutai

Ikrai

Pistacijos

Unguriai

Rugių grūdai

Džiovinti abrikosai

Špinatai

Kviečių grūdai

Graikiniai riešutai

Sviestas

Avokados

Sojos pupelės

Pomidorai

65

38

33

24

23

22,6

15,1

13

13

12,6

11

9-11

9,3

7

5,2

4

3,8

3

2,9

2,8

2,6

2,4

1,3

0,9

0,6

650

380

330

240

230

226

151

130

130

126

110

90-110

93

70

52

40

38

30

29

28

26

24

13

9

6

RPN* - 10 mg tokoferolio ekvivalentų

Susiję straipsniai
Komentarai